Update
Druk, druk, druk, tijd voor een korte update.

Een week geleden alweer speelde Magnapop, mijn helden van weleer, in de kleine zaal van Paradiso. Het was gezellig druk en het gegiebel op het podium was als vanouds. Kwamen ze vorig jaar helemaal met lege handen, nu brachten ze flink wat nieuwe songs mee en de belofte van een nieuw album in januari. Vooralsnog gaat dat alleen in de VS verschijnen. Maar als ze net zo makkelijk een label vinden als vrienden maken in de Rokerij (“wrokewraai”) komt ie hier ook wel in de winkel.

Dan afgelopen zaterdag in Utrecht. Gem vierde zijn laatste feestje onder de noemer Rock’n Roll Highschool in de Ekko. Ik was erg blij gastband Johan weer eens te zien na jaren afwezigheid (in nieuwe bezetting met Jeroen Kleijn achter de drums). Wat is dat toch een goede live-band en wat een goede nummers. Ook Johan gaat met een nieuwe plaat komen en meer optreden. Goed nieuws!

Gem was het feestbeest op het eigen partijtje. Nog één keer het thuispubliek platspelen voor optredens in Berlijn en New York, bleek een makkie. Voor het podium ontstond een pit met bijna alleen maar meisjes (en Remco), waarschijnlijk doet alleen Di-rect ze dat na (maar dan zonder Remco). Geslaagde avond.

Voor de fans van Vido’s agenda heb ik vrijdag een verrassing

29 09 04 - 20:24


drie reacties:

Leuk man, een oude punker die staat te pogo-en tussen tienermeisjes. Had ik wel weer eens willen zien.
Eric () (link) - 30 09 04 - 02:48


Ehh... 't was een andere Remco, Eric. Maar het effect was er niet minder om :-)
Zebra - 30 09 04 - 03:45


Ja ja, er bleef niet veel over van de biertjes die de twee heren (Gem-groupies) voor het podium trachten te drinken tussen hun gebral door
Remco - 01 10 04 - 09:20