Carice
Ruim een jaar geleden kon je opeens overal gratis nl20 ophalen, een uitmagazine voor Amsterdam. In het begin deed ik dat braaf (want ja, nieuw en gratis). Maar de laatste tijd liet ik het blaadje, dat overigens schaamteloos op het uitmagazine van Het Parool probeert te lijken, steeds vaker links liggen. Misschien hoor ik gewoon niet bij de doelgroep. Voor wat er allemaal te doen is, heb ik genoeg andere bronnen, en opzoek naar trendy eetgelegenheden ben ik ook niet echt.

Deze week komt nl20 met een nieuwe troef. Een column (om de week) van Carice van Houten. En ik mag toch wel zeggen dat Carice een van mijn favoriete Nederlandse actrices is. Helaas ontstijgt ze in haar eerste column niet het niveau van een doorsnee meisjes weblog, en schrijft ze vooral waar ze het niet over wil hebben (de sekloosheid van Max Westerman bv.) Bovendien dekt ze zich lekker in door zich als noncolumnist te profileren.

foto Eric van den Elsen

Kom op Carice, iets meer lef. Ik voel dat je het kan. Desnoods speel je gewoon dat je columnist bent. Dat doe ik ook, en dat werkt prima. De komende tijd zal ik nl20 toch weer wat vaker van achter zijn plexiglazen deurtje bevrijden.

Voorlopig interessanter is het nieuwe weblog van Camathome Corrie dat wel ergens over gaat. Eindelijk uit haar kleine hoekje.

14 01 05 - 11:34


zes reacties:

Dank je wel :)
corrie - 14 01 05 - 13:26


Inderdaad leuke site, dat Camathome. Mooie vrouw...
Klazien - 14 01 05 - 20:50


Zag vandaag op uitzendinggemist.nl het programma Goedemorgen Nederland waarin Carice vertelt over haar optreden met Acda en de Munnik. Misschien wint ze weer wat respect terug, als je dat gezien hebt?
claire (link) - 18 01 05 - 18:12


Nee, dat heb ik helaas gemist.
Zebra - 18 01 05 - 18:17


Zie donderdag 13 januari
http://info.omroep.nl/ncrv/tv?nav=xhmzFs..
claire (link) - 19 01 05 - 09:54


Dank je voor de link Claire. Wow, tv on demand!

Meisjes die in het laten van een boer op het podium een uitdaging zien, verdienen mijn volledige respect.
Zebra - 19 01 05 - 10:17