Vehikel
Zit ik net lekker midden in een fase van versloffing, kom ik er achter dat dit weblog vandaag alweer drie jaar online is. Helaas, geen taart voor u, waarde bezoeker. Dan toch een verse kreet op mijn onstoffelijke uitlaatklep. Al dan niet gesmoord in witte rook.

Binnengekomen berichten:

Donderdagavond doet Voicst om 19.15 uur in Fame (Kalverstraat) een ‘soort van akoestische’ set. En als je daar dan toch bent, neem dan voor € 7,50 de dvd Stop Making Sense van Talking Heads mee. Volgens The Face is dat ‘the Citizen Kane of the concert movies’. Maar gelukkig niet zo lang.

Binnenkort komt het nieuwe That Dam! Magazine uit met daarbij een cd waarop verschillende bands het album Evol van Sonic Youth intergraal hebben gecoverd. Laat dat nu net een SY-album zijn dat ik niet ken.

beat club

Quote van de dag:

“Rockmuziek is een vehikel van anti-religie.” − Joseph Ratzinger.

Ga ze dat maar eens uitleggen bij Volkoren en Sallty Forth. Of was 16 Horsepower inmiddels ook tot dat inzicht gekomen? Goeie naam trouwens, Ratzinger, kan zo in Rammstein.

20 04 05 - 21:36


drie reacties:

Ratzinger, van kardinaal tot paus, het doet mij de hele dag al aan een nummer van Deep Purple denken: flight of the rat.
Ronald (link) - 20 04 05 - 22:16


Lieve help,
Dat she-devil bandje in de Anita was echt slecht! Maar soit, het was gezellig en de bar en de dansvloer waren sinds tijden weer berijkbaar en begaanbaar. Leuke avond gehad. Nog tot 3 uur blijven hangen(!)
klazien - 27 04 05 - 11:09


Een nieuwe garagerocksensatie : The Ratzingers !
monopoli - 28 04 05 - 11:49