Einde zomerreces
Sinds mijn vorige stukje zijn er op internet 3.412.873 weblogs bijgekomen. En op tv één nieuwe zender. Ik kan me dus niet voorstellen dat u me echt gemist heeft. Toch wordt het een keer tijd, al was het maar voor mezelf, om dit onaangekondigde zomerreces maar eens af te breken.

Dit jaar ga ik niet naar Lowlands. Het was niet zo zeer een besluit om niet te gaan, maar meer dat ik dit jaar gewoon niet heb besloten wel te gaan. Van de afgelopen twaalf edities heb ik er twee gemist, dus van het breken met een traditie zou je wel kunnen spreken. Dat betekent dat ik veel goeie bands mis, en veel gezelligheid. Maar ach, al die goeie bands had ik al gezien in het gezellige Amsterdam. Bovendien spaart het me veel geld, een aantal bijna slapeloze nachten en een boel andere moeite.

Ik hoor u denken, die wordt gewoon oud. Maar nee, ik ben hooguit tot het besef gekomen dat je helemaal niet in een tentje hoeft weg te drijven (dan wel van de regen, dan wel in je eigen zweet) of op een dixie hoeft te schijten (tss, de spellingscontrole van Word kent dit woord niet) als je in Amsterdam woont.

Alleen al afgelopen weekend was ik eerst op een feestje met de naam Last Day on Earth, dat gevierd moest worden alsof het de laatste dag van je leven was. Youp van ‘t Hek was er niet en ik was ook en beetje teleurgesteld toen ik de volgende ochtend gewoon wakker werd. Maar dat was ik alweer vergeten toen ik ’s avonds in een tot zwembad omgebouwde Nieuwe Anita op het volgende feestje was, waar zowaar echte meisjes in badpak rondzwommen. U hoort het al, ik kom niks tekort hier. En dan is het seizoen nog niet eens begonnen.

18 08 05 - 21:35


zes reacties:

Lowlands is voor mietjes. Lang leve Pukkelpop!
George (link) - 19 08 05 - 22:27


george is geen hoogvlieger maar op dit punt heet hij gelijk.
jonas - 19 08 05 - 22:39


Dank je Jonas. Denk ik.
George - 20 08 05 - 08:49


Oh, dus je hebt liever gelijk dan dat je eenhoogvlieger bent, George?
Zebra - 21 08 05 - 14:08


Ik denk er nog even over na, Zebra :) Of ik:

a. Gelijk wil hebben en geen hoogvlieger ben.
b. Geen gelijk wil maar toch stiekum een hoogvlieger ben.
c. Een hoogvlieger ben en gelijk heb.

Hmm. Laat ook maar. Pukkelpop was fijn.
George (link) - 22 08 05 - 17:36


Je kan ook naar Lowlands zonder in een tentje te hoeven slapen, hoor :)
Francien (link) - 23 08 05 - 20:02