Pfaff in het gevang
Onderstaande e-mail van That Dam Record Company vond ik vanmorgen in mijn mailbox. Hij is gericht aan de VPRO en roept meer vragen op dan dat hij antwoorden geeft. Wat is er aan de hand? Het lijkt wel de aankomst van Sinterklaas. "Als dat maar goed komt!" hoor ik Aart Staartjes uitroepen.

Dag,

1 dag koud in de UK zit de Amsterdamse band pfaff al vast in de gevangenis. Eerste excuses gaan uit naar voicst die ondertussen twee optredens hebben moeten afzeggen en een borgsom van 3.000 britse ponden hebben moeten
betalen. De gift van Essent kwam hierbij goed van pas. Pfaff loopt weer vrij rond en heeft vanavond een exclusief optreden gegeven in Richie's Kitchen in Leamington Spa met Akeal en Voicst.

Een van de drummers maar weer: "We gaan vandaag naar Hull en we zien wel of we daar mogen spelen. Als onze reputatie ons via de pers weer vooruit snelt, verwacht ik er niet veel van". De Britse Agent van Pfaff meldt dat het geen probleem mag wezen. "Dit soort bands mogen meer naar Engeland komen. Momenteel is het nogal een saaie bedoening en veel zaaleigenaren en boekers zitten met hun handen in het haar". De persvoorlichter van de lokale politie van Leamington Spa had geen tijd voor een toelichting.

Wij danken u, vanuit een hoopvol engeland.


Update (4 dec.): Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat bovenstaand bericht op een grap berust voor zover er sprake is van arrestaties en een borgsom. Maar dat vermoedden we natuurlijk al. De tournee van Pfaff verloopt naar wens. En wij kunnen vanavond gewoon onze schoen zetten.

01 12 03 - 00:02


reageer: